11 C
Бургас
събота, май 4, 2024

„Следвай ритъма 2014” завладя Бургас

Уникални ритми под звуците на най-горещите стилове завладяха Бургас. Малки и големи следваха музиката в танцова забава организиран от Национално сдружение „Младежки Глас“. В Международният ден на младежта – 12 август сред въздуха се носеха ритми на зумба, салса, меренге, бачата, ориенталски и други латино танци.

MG_zumba_03

Флашмоб под мотото „Следвай ритъма – Бургас 2014” събра хиляди бургазлии, гости на града и артисти от България. Танцовата фиеста се организира за втора поредна година от Национално сдружение „Младежки Глас“ подготвено с любезното съдействие на община Бургас.

Официално откриване на танцовата фиеста беше дадено от националния председател на Сдружение „Младежки Глас“ – Тодор Йосифов и Йорданка Ананиева, зам. кмет по култура и образование в община Бургас, която прочете поздравителен адрес от кмета на града Димитър Николов.

С танцова стъпка и много настроение флашмобът започна на площад „Атанас Сиреков”. Участниците следваха ритмите с инструкторите от Reborn Crew, Zumba Team, Балет „Атракшън“, Студио „Сътворение“ и PURE фитнес – Бургас. Инициативата се осъществи със специалното участие на инструктор Мариета Господинова, която беше основен двигател на мероприятието.

Националното сдружение „Младежки Глас”  имаше за цел да подбуди спортният дух и да включи бургазлии в едно невероятно шоу, изпълнено с хубави спомени. В бъдеще сдружението планира инициативата да завладее още градове от България, с подкрепа на областните клонове.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук