9.9 C
Бургас
петък, май 3, 2024

След Бургас ГЕРБ откри кампанията си в Поморие и Созопол

Поморие и Созопол бяха следващите две общини, където ГЕРБ-Бургас откри предизборна си кампания. Областният лидер на ГЕРБ-Бургас Димитър Бойчев посети Поморие заедно с част от останалите кандидати за народни представители. На срещата в морския град присъстваха общинският съветник от ГЕРБ-Бургас Виолета Илиева, председателят на ОбС-Поморие д-р Милена Енева, както и общинският координатор на партията Адам Адамов. Димитър Бойчев представи кандидатите за народни представители от ГЕРБ-Бургас и регионалната програма за развитие на областта пред симпатизанти.

„Един от най-важните проекти е доизграждане на четирилентов път Бургас – Слънчев бряг, който е тясно свързан с община Поморие. Това ще реши проблема с интензивния трафик през летния сезон. Изграждане на пътен възел „Запад” в Бургас също е сред приоритетите ни, защото след завършването на автомагистрала „Тракия” той ще поема целия поток, влизащ в града”, заяви Бойчев.

В Созопол водачът на листата на ГЕРБ-Бургас Ивелина Василева заедно с част от кандидатите за народни представители посетиха храм „Св. Георги Победоносец”. Те се поклониха пред мощите на Св. Йоан Кръстител и присъстваха на молебен за здраве.

„Имаме воля да продължим започнатото, изработили сме ясна програма, свързана с развитието на региона. Между работата на изпълнителната и местната власт има много добър синхрон. Доказателство за това са многобройни спечелени и реализирани проекти в област Бургас”. Това сподели Ивелина Василева по време на среща с жителите на морския град. Не нея присъстваха още кметът на общината Панайот Рейзи, общинският ръководител на ГЕРБ-Созопол Константин Гребенаров, председателят на ОбС-Созопол Красимира Германова.

По време на срещата си с кандидатите за народни представители жителите на Созопол обсъдиха въпроси, свързани със Закона за устройство на Черноморското крайбрежие, инфраструктурни проекти и проблемите на тракийските бежанци.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук