9.3 C
Бургас
събота, април 20, 2024

След почти четири часа проверката на самолета започна

На бургаското летище е обявена обща тревога. Задействана е стандартната процедура за действие при извънредни ситуации. Това обяви директорът на Летище – Бургас, Георги Чипилски. По думите му, отменени полети няма. По обяд се очаква самолет от Лондон, който трябва да кацне в Бургас. В зависимост от моментната ситуация ще се реши дали машината ще бъдат допусната за кацане на летището.

Пиян поляк подал сигнала за бомба в самолета, кацнал аварийно в Бургас

Чипилски не потвърди информацията, че полският гражданин, който е подал сигнала за бомба на приземения извънредно самолет, е бил пиян. Служители на Дирекция „Оперативно-техническа информация“ /ДОТИ/ извършват проверка на самолета, предаде репортер на zonaburgas.bg До този момент, официална информация от МВР няма.

Бомбена заплаха приземи принудително самолет в Бургас

Припомняме, че самолет от Полша за Египет кацна аварийно на бургаското летище около 6.00 часа тази сутрин, тъй като един от пътниците подал сигнал за поставено взривно устройство. 

Междувременно стана ясно, че полетът е на „Смал Планет”, като на борда са пътували 161 пътника като сред тях има и две бебета.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук