11 C
Бургас
събота, април 20, 2024

След Уилямс идва Иванова

Примата на българската естрада Лили Иванова ще изнесе грандиозен концерт на бургаския плаж в пика на туристическия сезон – 6 август. Ден преди нея – на 5 август, на сцената ще забият обичаните БГ музиканти от група „Тангра“.

Двудневният фест се организира от „Хасиенда бийч“ и Община Бургас и ще замести прочутия „Спирит“ фестивал, който миналата година не мина с особен успех. Затова тази година се залага на български изпълнители и музиканти, които ще изпеят най-големите си хитове под звездите на самия бряг на морето в бургаския залив.

На 7 август пък се очаква „Тангра“ да се качат на сцената на „Хасиенда“ в Лозенец за първото им от 30 години насам клубно участие. По време на концерта ще прозвучат някои от големите им хитове като „Любовта, без която не можем“ и „Нашият град“.

Все още не са обявени никакви подробности за мегаконцерта на Лили на плажа, като организаторите издават единствено, че вероятно ще има специална зона със седящи места, а сцената ще е разположена така, че въпреки откритото пространство, публиката да се наслади максимално на качествен звук, предава „Новинар“.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук