18.2 C
Бургас
неделя, май 5, 2024

Сливенска омайница прелъсти бургаски тираджия. След кратък флирт другарите й го изнасилили

32-годишната Диана Куртева прелъстила бургаски тираджия в Сливен, който бил отвлечен, го отвлекли, обрали и изнасилили. За случая съобщиха от бургаската прокуратура. На 10 септември бургаската полиция е получила сигнал от 30-годишен мъж. Бургазлията съобщил, че е отвлечен в град Бургас, отведен на неизвестно за него място и изнасилен.

Установено е, че този гражданин дава подвеждаща информация и крие факти от извършено престъпление, съобщи апелативният прокурор на Бургас Любомир Петров.  Благодарение на изключително успешната работа на полицията в Бургас и Сливен, това престъпление е било разкрито.  Органите не са имали информация нито какво, нито къде е станало. Установено е, че няма отвличане в Бургас, а се касае за отвличане в град Сливен и грабеж, уточни Петров.

Задържани за срок от 72 часа са две лица. Повдигнати са им обвинения. Това са: Диана Куртева на 30 година и Станислав Стоянов 32-годишен. И двамата са от Сливен. Задържано е и още едно лице, но от прокуратурата не съобщиха имената му.

Какво се е случило?

30-годишния бургазлия, който е шофьор на ТИР и пътува често до Германия, се запознава с Диана по Интернет. В края на август се срещат в Бургас. Води я е по ресторанти и магазини. Пръска сериозна сума пари, за да задоволи капризите на новата си приятелка.

На 8 септември отива в Сливен при нея, в посочен от Диана адрес. В дома между двамата възниква спор. Тогава влизат двама мъже, един от които е и задържаният Станислав Стоянов. Всички били с маски. Съборили бургазлията на земята и го завързали със свински опашки. Започнали са да го бият. В мелето се включила и сливенската омайница. С него са извършени и сексуални извращения, съобщиха от прокуратурата. Мъжете и Диана заплашвали жертвата си с рязане на пръсти и набиване на кол.

„Двете му карти са откраднати. Мъжът е принуден да каже кодовете си. Опитали са да прехвърлят пари онлайн, но не успели. Тогава сложили маска на главата му и го отвели с колата извън Сливен и го оставили край пътя. Преди това са го обрали“, каза още прокурор Любомир Петров.

Престъплението е разкрито за по-малко от 24 часа. Бургазлията е бил задържан за около 32 часа. До 12 години лишаване от свобода могат да получат задържаните, ако бъдат признати за виновни.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук