13.2 C
Бургас
неделя, май 5, 2024

Сливков защитава Гринго в съда: Аз направих всичко! Софи Маринова: Силна съм, ще се справя

Моля, съдът да пусне Гринго под гаранция. Той е невинен, аз направих всичко. Това заяви пред съда в Бургас, Стефан Сливков, който заедно с половинката на Софи Маринова – Тодор Давидов, бяха задържани по обвинение в рекет на айтоски бизнесмен за сумата 50 000 лева. Днес магистратите заседават по искане на защитата за по-лека мярка спрямо Давидов, след като преди седмица съдът му наложи постоянен арест.

В съдебната палата беше и приятелката на Гринго – поп фолк изпълнителката Софи Маринова. Пред медиите тя отново обяви, че вярва в невинността на приятеля си. „Чакам го да се прибере вкъщи. Силна съм, справям се някак, с това, която ни сполетя. Ходя и по участия. Имам му пълно доверие. Заедно си изкарваме достатъчно пари, не вярвам, че е участвал в това изнудване“, каза Маринова.

Защитата на Давидов настоява за налагането на по-лека мярка за неотклонение, спрямо него. Пред съда адвокатът му поиска да му бъде наложена „подписка“.

Преди седмица Районният съд в Айтос остави в ареста 32-годишния Тодор Давидов. Според прокуратурата той и Стефан Сливков изнудвали айтоския бизнесмен Асен Атанасов. Двамата го заплашили с убийство, ако не им предаде исканите 50 хил. лв.

„В лошо здравословно и психично състояние съм. Невинен съм. Обществото ме направи черна  точка. Аз съм певец. Имам ангажименти за година напред“, каза Давидов на излизане от съдебната зала.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук