18.2 C
Бургас
четвъртък, март 28, 2024

Служителка на прокуратурата се яви за адреналинка, понижиха я

Административният секретар на Софийската градска прокуратура (СГП) Даниела Димитрова е понижена, защото се е явила на кастинга за адреналинки на предаването „Господари на ефира“, пише „Правен свят“.

На наше запитване от СГП казаха само, че от четвъртък Димитрова вече не заема въпросната длъжност.

На 15 септември в предаването „Господари на ефира“ бяха излъчени кадри от кастинга за адреналинки. Сред кандидатките бе и 25-годишната Даниела Димитрова. На въпрос на журито защо е решила да се яви на кастинга, тя отговаря: „Защото смятам, че ще бъде много забавно, че съм умна, красива очевидно, и смятам, че ще успея“. Освен, че танцува на съвременна музика, тя изиграва и народен танц.

 

Участието ѝ в кастинга не остава незабелязано и от четвъртък Димитрова вече не е административен секретар. От СГП не пожелаха да кажат на какво основание. По неофициална информация на „Правен свят“ тя не е уведомила ръководството на СГП, че има намерение да се яви на кастинга. Освободена е заради нарушение на Етичния кодекс на съдебните служители, според който при изпълнение на служебните си задължения и в обществения живот съдебните служители следват поведение, което е съвместимо с добрите нрави и не уронва престижа на съдебната власт. Видно от видеото, 25-годишната служителка в СГП танцува в оскъдно облекло.

Даниела Димитрова работи в прокуратурата от няколко години. На длъжността административен секретар е била назначена от градския прокурор Христо Динев малко след като е избран за административен ръководител.

Според запознати това е поредната „издънка“ на Динев и това се забелязва от ръководството на прокуратурата. Те добавят, че на фона на активността на прокуратурите в страната, лъсвала пасивността на СГП.

През април беше освободен шофьорът на районния прокурор на София Петър Белчев. Тогава във Фейсбук се появи видеоклип, в който се вижда как Валентин Гюров влиза в конфликт с група колоездачи и след това ги избутва с колата си. В разговора се чува и думата „прокурор“. За случая съобщи потребителят във Фейсбук Атанас Петков. Той написа, че скандалът започнал, след като шофьорът е бутнал момиче от групата велосипедисти.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук