13.2 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Сменят шефа на Пристанище – Бургас?

Очаква се заповед за отстраняването на директора на Пристанище – Бургас. Към момента няма точна дата, от която настоящият – Диян Димов ще освободи директорското място. Информацията съобщиха от пресцентъра на порта. Оттам не пожелаха да се ангажират със срокове или бъдещи кадидатури за шеф на пристанището. По непотвърдена информация, за директор се спряга Николай Тишев от БСП.

Припомняме, че само преди месец, Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията – Данаил Папазов увери, че изпълнителният директор на „Пристанище Бургас“ Диян Димов ще запази поста си. Товага Папазов посети града, за да представи проекти за изграждане на кули в Бургас и Варна, които да регулират корабния трафик.

„Очакваме заповед за освобождаването на директора. Винаги има такава вероятност. Това не зависи от ръководството на порта. Принципалът, в случая транспортното министерство, има пълното право да вземе подобно решение. Към момента продължаваме да работим в отлично сътрудничество с министерството”, коментират днес от порта.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук