14.3 C
Бургас
събота, май 4, 2024

Снежина Маджарова аха да пренареди листатa на ГЕРБ в Бургас

Феноменът 15/15 съществуваше и на тези избори, но в много по-малка степен. Това каза пред zonaburgas.bg Снежина Маджарова, която бе кандидат за народен представител в местната листа на ПП ГЕРБ. „Гласуваната ми висока подкрепа се дължи на моито колеги и симпатизанти, които изразиха личните си предпочитания. Отдавам това на моята работа като председател на Общински съвет – Бургас, като народен представител. Благодаря на всички, които са ме подкрепили”, сподели Маджарова.

Маджарова

Тя е прегледала внимателно резултатите от всички секции. „Не съм особено изненадана. Получих подкрепа точно толкова и там където очаквах. В личен план, това не е толкова важно за мен. Отдадох осем години от живота си на каузата ГЕРБ. Вотът беше разделен, което е ясно отражение на това, което се случва в обществото. Очаквах по-добър резултат за ГЕРБ”, допълни Снежина Маджарова.

Припомняме, че Снежина Маджарова бе номер 9 в листата на ПП ГЕРБ за Бургас. Партията участва в изборите с бюлетина 9. Снежина Маджарова получи 4 214 гласа, благодарение на преференциалния вот. 240 гласа не достигнаха на Маджарова да пренареди листата на партията. По закон гласуваната й подкрепа трябва да надхвърли 7% общия брой гласували за ГЕРБ в областта. 

В Добрич например 9-ият в листата на ГЕРБ Стилиян Митев стана втори благодарение на преференциалния вот от 1791 гласа като измести Живко Мартинов. Синдромът не подмина и Хасково. Дълбоката резерва в листата на ГЕРБ, адвокат Таня Захариева, бе облагодетелствана от преференциалния вот и измести втората в листата Евгения Ангелова.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук