15.1 C
Бургас
четвъртък, март 28, 2024

Спечелете пътуване до Швейцария

На 20 и 21 април в Бизнес инкубатор – Бургас ще се проведе безплатно обучение на тема „Бизнес развитие и корпоративна социална отговорност“. С участието си в него можете да спечелите пътуване до Швейцария. Обучението е насочено към български компании, активни предприемачи и неправителствени организации. Негов организатор е CEED България, в партньорство с Швейцарския институт за предприемачество (SIFE), с подкрепата на Община Бурас.  

Програмата е разработена от швейцарски експерти, а с помощта на ментори всеки един от участниците ще работи върху бизнес модела на своята компания. По време на обучението ще узнаете подробности за същността на бизнес моделирането и защо трябва да прилагате CSR практики, как да изградите отговорен бизнес, как това ще ви направи по-успешни и иновативни. Тези теми са избрани с цел интегрирането на иновативни CSR практики в бизнеса, което ще направи компаниите по-конкурентноспособни и устойчиви в условията на динамично променяща се пазарна среда.

Финалът ще бъде поставен през месец май в град София на специално организиран за целта CSR Demo Day. Тогава избраните участници ще представят своите идеи пред инвеститори и експерти и ще бъдат обявени финалистите. Победителите ще спечелят пътуване до Швейцария за обмен на опит.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук