18.8 C
Бургас
петък, април 26, 2024

Спечелете си пътуване до Острова

Община Бургас ще предостави награда – безплатно пътуване за двама до остров Света Анастасия, на един от посетителите на изложението „За туризма от А до Я“, което ще се проведе на 11 и 12 март в Експо център „Флора“.

Експозицията ще бъде поредна възможност за Община Бургас да представи условията и обектите за туризъм на нейна територия, след успешното й представяне на в ежегодните международни туристически изложения в Прага /Чехия/ и Букурещ /Румъния/. Форматът на изложението-договаряне е с делова и бизнес насоченост, и е ориентирано към професионалистите от туристическия бранш.

До този момент своето участие в него са заявили над 30 фирми от различни браншове, свързани с предлагане на туристически услуги и стоки като проектиране, строителство и обзавеждане на обекти; компютърни системи и софтуерни решения, системи за сигурност; професионално оборудване; институции и организации, свързани с туризма и др.

Заявки за участие в изложението „За туризма от А до Я – Бургас 2016“ може да се подават на е-mail: [email protected]; Радмила Александрова – тел. 0888 307 413, Експо Тйм ООД.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук