16 C
Бургас
петък, април 26, 2024

Спипаха наркопласьор, продавал марихуана на ученици

Снощи около 18.00 ч. на междуетажна площадка в бл. 56 в ж.к. «Братя Миладинови», служители от отдел «Криминална полиция» при ОДМВР – Бургас и Второ Районно управление – Бургас задържали криминално проявения и осъждан Н.С., 28 годишен от Бургас.

Задържането е осъществено по време на реализирането на сделка – продажба на наркотично вещество на ученик от елитно бургаско училище. Забелязвайки полицейските служители Н.С. изхвърлил на стълбищната площадка полиетиленово пликче, съдържащо суха зелена листна маса / канабис/. Установено е, че бургазлията продава марихуана предимно на ученици, като продажната цена за една саморъчно направена цигара е 10 лв.

При допълнителните полицейски действия, свързани с претъсване в дома на Н.С., е намерена и иззета около 50 гр. суха зелена листна маса / канабис/ и електронна везна, на която се дозирани количествата, предназначени за продажба.

В стая в апартамента, обитавана от брата на Н.С. – С.С., 31 годишен от Бургас, е намерена и иззета незаконно притежавана ловна пушка и четири бойни патрони за нея.

Двамата братя са задържани с полицейски заповеди за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук