18.2 C
Бургас
неделя, май 5, 2024

Спиране на сърцето е причинило смъртта на германския турист в Слънчев бряг

27-годишният турист от Германия, който почина на плажа в Слънчев бряг в петък след обед, е имал здравословен проблем, непосредствената причина за смъртта му е спиране на сърцето, пише 24 часа.

Това е показала аутопсията, извършена в отделението по съдебната медицина на бургаската болница.

Надуваемите басейни с пяна обикновено се поставят в пясъка непосредствено до бара, след партито се прибират. Снимка EЛЕНА ФОТЕВА
Надуваемите басейни с пяна обикновено се поставят в пясъка непосредствено до бара, след партито се прибират. Снимка EЛЕНА ФОТЕВА

 

Според медиците е възможно сърдечният инцидент да е провокиран от голямото количество алкохол, смесен с енергийни напитки, който туристи е погълнал за кратко време.

По тялото не са открити никакви наранявания. Според свидетели младежът се е подхлъзнал и е паднал в надуваем басеин с пяна. Инцидентът е станал на северния плаж в комплекса пред очите на доста хора.

Докато приятелите му го измъкнат, той се беще удавил, дълго време се опитваха да го реанимират първо те, а след това и спешният екип, но без резултат, разказа очевидец. Лекарите обаче са категорични, че в дробовете на починалия няма вода.

Това е трети смъртен случай на турист в Слънчев бряг за тази седмица. Преди това ваканционните натоварвания се оказаха непосилни за ирландец и англичанин. При тях причината за смъртта е аналогична.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук