11.5 C
Бургас
неделя, април 28, 2024

Спират парното в Бургас

Топлофикация Бургас” ЕАД уведомява своите абонати, че от 15.04.2014 год. (вторник) ще пристъпи към изключване на отоплението, ако температурите останат без промяна и прогнозата на времето е благоприятна за това.

Абонатите, желаещи отоплението им да продължи да функционира, трябва да представят протокол с решение от Общото събрание на живущите във входовете, отоплявани от съответната абонатна станция, на районните топлоенергетици, съобщават от агенцията.Топлофикация, Бургас, парно

 

Отоплението на обектите със социално предназначение (болници, детски заведения, училища, общежития, поликлиники и др.) може да продължи  да функционира, ако писмено заявят това.

 

Трябва да припомним, че през месец март  бургаските домакинства платиха средно по 12.76 лв. за парно отопление. Ако към тази сума се прибавят и начислените разходи за употребената гореща вода, става ясно, че средните общи разходи на топлофицираните жилища през последния зимен месец е с 1.57 лв. по-малко от предходния  месец и с 3.91 лв. по-малко от същия период на миналата година.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук