13.2 C
Бургас
четвъртък, май 2, 2024

Спри цигарите – с Алън Кар

В Бургас ще се проведе терапия за отказване на цигарите по методът на Алън Кар. Според световни специалисти, това е най-добрият начин за отказване на цигарите.  Провежда се в група до 20 души. Методът е комбинация от психотерапия и хипнотерапия. Не изисква силна воля, не използва и не препоръчва заместители.

Сеансите продължават около 6 часа и се водят от терапевт, който е бивш пушач и е отказал цигарите по този начин. Всеки, който посети терапията, получава 3 месечна гаранция и ако не успее да откаже цигарите, си получава парите обратно. Успеваемоста е над 90% и с нея 9 от 10 пушачи спират цигарите. Алън Кар е бивш заклет пушач и е широко признат за най-големият авторитет.

През 1983 г. той отказва цигарите и разработва своя метод. Преди това той е пушел между 60 и 100 цигари дневно и е правил безброй много опити да спре да пуши. Благодарение на неговата упоритост и желание да се освободи от зависимоста на никотина, днес ние може да откажем цигарите лесно, веднага, веднъж за винаги, без воля, без лекарства, без да се измъчваме и без дори да напълнеем, само след едно посещение от 6 часа. Срещата ще се проведе в х-л „Аква“ на 13 юли от 13.00 часа.

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук