25.4 C
Бургас
вторник, май 7, 2024

„Среща в „Споменът“ на Нешка Робева благотворително за Калата

Държавна опера – Бургас се превръща в дом на музиката и танца на 30 октомври от 18.00 часа, когато бургазлии и гости на града ще имат възможността да се насладят на спектакъла „Среща в „Споменът“.

Той ще ви пренесе в „Споменът“ –  известен бар, където хора от различни възрасти се срещат със … своите спомени. Оркестър изпълнява всички музикални желания от началото на 30-те години до най-новите хитове. Под въздействието на музиката спомените оживяват, а младите танцьори със своя талант и темперамент ще понесат публиката във вихъра на танца.

„Среща в „Споменът“ е изграден по идея, хореография и режисура на Нешка Робева и ще се реализира в Бургас в подкрепа на благотворителната кампания „Дарявам за Калата“. Целта е изграждане на бронзова скулптура на големия български актьор Георги Калоянчев.

Билетите за спектакъла са на стойност 8, 10, 12 лева и могат да бъдат закупени на касата на Държавна опера – Бургас от 13 октомври /понеделник/.

Инициативата за набиране на средства е на Община Бургас, Обществен дарителски фонд, Дружество на художниците, Държавна опера – Бургас, Бургаската художествена галерия, Лайнс клуб Виа понтика, Зонта клуб Бургас, Ротари клуб Бургас Пиргос, Интеракт клуб Бургас.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук