12.1 C
Бургас
петък, май 3, 2024

Станислав Жеков започна с Нефтохимик

Тази сутрин централният защитник Станислав Жеков започна тренировки с Нефтохимик. Бранителят игра два сезона в Индонезия, където получи много добри оценки за престоя си в местното първенство.

 

Футболистите на Нефтохимик направиха едночасово бягане под строгия поглед на Димчо Ненов и помощниците му Иван Цветанов и Тихомир Тодоров. В заниманието се включиха всички футболисти, които въпреки тежката тренировка бяха във видимо добро настроение след почти двудневната почивка в събота и неделя. След обед играчите на Ненов проведоха тактическо занимание, което завърши с поредната двустранна игра.

 

Треньорът на Нефтохимик Димчо Ненов все още не бърза с решението си за това кой от новите ще бъде отпратен и кой ще остане в отбора. Това ще стане до края на първия етап от подготовката в Бургас, когато ще се изиграят и двете контрoли със Созопол и Несебър, съответно на 26 и 29 януари. Групата от футболисти, която ще замине за лагера в Правец ще бъде редуцирана до 24 футболисти.

 

 

 

Нефтохимик и Щрабаг организират силен турнир

 по футбол в Бургас

 

 

Силен международен турнир по футбол организират ПФК „Нефтохимик 1962” и фирма „Щрабаг” ЕАД. В него ще участват деца, родени през 2000-та година. Срещите ще се играят на Спортен комплекс „Каменица Арена”, а самата проява е предвидена да се състои от 10-ти до 16-ти август 2013 година.

 

 

В турнира ще вземат участие 8 отбора от България и различни европейски страни, както и отборът на домакините „Нефтохимик 1962”. Сред поканените са отбори от столицата, Германия, Румъния и Турция. Срещите ще се проведат по правилата на футбол 9 , на терен с размери 50×70 м. Двубоите са в 2 полувремена по 25мин. с 10 мин. почивка и ще се ръководят от двама съдии. Ще се играе по система всеки срещу всеки.

 

Победителите в турнира ще бъдат наградени с Купа и медали, отборите заели второ и трето място с медали, а всички участници – с възпоменателни плакети. Ще има индивидуални награди за най-добър вратар, най-полезен футболист, голмайстор на турнира и Феър плей.

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук