14.9 C
Бургас
събота, май 4, 2024

Станишев: ГЕРБ готвят фалшификация на изборите в Несебър

ГЕРБ готвят мащабна фалшификации на изборите в Несебър, за това предупреди лидерът на БСП Сергей Станишев, който се срещна с независимия кандидат за кмет на Несебър Николай Димитров, подкрепен от БСП и с кандидатите за общински съветници на партията.

Повод за опасенията за подмяна на вота е, че всички председатели на секционни комисии са от ГЕРБ, а секретарите са от „Атака”. Станишев каза, че ще искат международни наблюдатели в изборния дeн.

 Председателят на общинската структура на БСП в Несебър и водач на листата за общински съветници Кирил Жеглев припомни, че 10 партии и коалиции в Несебър са подкрепили декларация, в която се казва, че управляващите са си поставили за цел на всяка цена да спечелят изборите.

 В залата Сергей Станишев каза, че много е свършено този мандат от кмета на Несебър Николай Димитров и БСП категорично застава зад него, като трябва да се знае, че това е техният кандидат.

Според лидерът на БСП, друг кандидат за кмет- Николай Трифонов, който е управлявал Несебър от тяхната партия, сега отново се явява на избори, но той изпълнява политическа поръчка на ГЕРБ, с цел да отклони гласове и  не е техният кандидат.

Николай Димитров заяви, че няма да спре да повтаря, че основната му цел е да запази Несебър от частните, корпоративни интереси и че мутренският модел на управления на тази община вече го няма.

Димитров припомни, че политиката на общината е със силна, социална насоченост. Несебър е град, в който са построени 4 детски градини, открит е център за деца със специални потребности, навсякъде в общината работи социален патронаж, а Дома в Кошарица, след като бъдат изведени децата, ще стане Дом за стари хора.

След срещата Станишев разгледа най-модерната детска градина в Несебър “Яна Лъскова”.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук