16 C
Бургас
събота, май 4, 2024

Станишев: На тези избори само БСП може да спре ГЕРБ

Председателят на БСП Сергей Станишев е на двудневно посещение в бургаски регион. Станишев  дойде в Бургас за да даде своята лична подкрепа за кандидата за кмет на БСП в Бургас Павел Маринов и за листата за общински съветници.

Преди да влезе в препълнената зала на бургаската опера Станишев беше попитан от медиите, с какво техният кандидат  Павел Маринов е по-добър от основния му опонент, кметът на ГЕРБ Димитър Николов.

 В залата на бургаската опера Сергей Станишев беше посрещнат с възгласи „Победа” и със странджанска песен.

На първия ред бяха Илияна Йотова- депутат от БСП в Европейския парламент, Павел Маринов-кандидат за кмет на Бургас от БСП, депутатите Пламен Орешарски и Пенко Атанасов.

Срещата беше открита от областният лидер на БСП Атанас Зафиров, който каза, че пълната зала говори за загриженост за бъдещето на Бургас  и за хората.

Атанас Зафиров покани на сцената кандидата за кмет Павел Маринов. „Нашето призвание е да покажем смисъла на усилията- не в ползата на някой, а в полза на хората…Аз мисля, че ще имаме успех”, заяви Маринов.

Сергей Станишев каза от сцената, че обича Бургас, защото е град с характер, със своя собствена позиция, със свое мислене, със свое самочувствие, което се основава на хората на Бургас, защото не са много градовете в България, които имат този човешки потенциал .

„На 23 октомври идва време за промяна, идва нов ден за България. За да се случи това е нужна вашата подкрепа за нашия кандидат за кмет на Бургас Павел Маринов, за нашата листа за съветници и за президент и вицепрезидент на България- Ивайло Калфин и Стефан Данаилов”, каза Станишев .

След това  той поиска подкрепата към кандидата за кмет на БСП Павел Маринов да бъде изразена , не само с
ръкопляскания, а с възгласи „Победа”.

Срещата продължи с автентичен български фолклор.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук