14.3 C
Бургас
петък, април 26, 2024

Стар Прайд се завърна в Несебър

Круизният лайнер „Стар Прайд“, плаващ под флага на Бахамските острови, отново акостира в несебърския залив. Плаващият 5-звезден хотел е с дължина 134 м. и с 200 пасажери на борда си, повечето от които са от САЩ. С повторното си акостиране корабът увеличи спирките на круизите на 9.

Пътуването със „Стар Прайд“ е от най-тузарските круизи. През 2006 г. корабът плава под името „Сийборн Прайд“. Тогава попада в класацията на списание „Форбс“ за най-скъпия круиз в неговия клас. Новогодишното пътешествие на борда е струвало $2699 дневно.

През май 2014 година „Стар Прайд“ става собственост на „Уиндстар круизес“ и е изцяло реновиран. Любопитно е да се отбележи, че през май „Стар Прайд“ празнува първи рожден ден, след като е цялостно реновиран и влиза във флота на компания „Уиндстар круизес“, известна с уникалните круизи, които организира в различни части на света. „Стар Прайд“ е един от 3-те моторни кораба на компанията, която разполага и с 3 луксозни ветроходни лайнера.

За своите пасажери „Стар Прайд“ осигурява несравним лукс на море, пресъздавайки атмосфера като на частна яхта. Каютите на „Стар Прайд“ са за 212 души, които се обгрижват от 140 членен екипаж. На борда на бутиковия лайнер има казино, библиотека, фитнес и спа център разположени на 6 палуби.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук