15.4 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Стилиян Петров: Справили сте се перфектно с организацията на първенството за юноши

Безупречна организация и истински футбол. Така Рекордьорът по изиграни мачове с националната фланелка на България Стилиян Петров коментира Европейското първенство за юноши до 17 години, чийто финал ще се играе в Бургас. Посланикът на първенството обаче не спести градивната си критика към българските футболисти, който записаха загуба от Хърватия след първия си мач в турнира.

Бившият капитанът на националния ни отбор ще бъде на официалната трибуна на стадион „Лазур” утре, когато ще се играе финалът между Германия и Франция. Заедно с него ще бъде и президента на УЕФА Мишел Платини. В Бургас пристига легендата на Реал Мадрид и френския футбол Зинедин Зидан, но не като официален гост, а като баща. Синът му – Лука ще пази вратата на френския тим. Церемонията по закриването ще започне в 18.30 часа, а вратите на стадиона ще бъдат затворени в 19.00 часа. Над 500 спортни надежди на Бургас ще се включат хореография за финала, съобщи кметът на Бургас, Димитър Николов.

Николов подари на Стилян Петров фланелка и картина на художника Георги Динев. Футболната легенда върна жеста като подписа лично футболна топка за бургаския кмет и пожела – „Добро бъдеще на Бургас“ в книгата за пожелания на общината.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук