11.5 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Стоичков дава Боби Михайлов на Цацаров

Войната между Христо Стоичков и Борислав Михайлов продължава. След мача Черноморец и Литекс, който завърши при резултат 0:0, Стоичков заяви, че ще сезира главния прокурор Сотир Цацаров за драстични злоупотреби в БФС. Треньорът на Литекс за пореден път нападна шефа на съюза Боби Михайлов.
„Ще сезирам г-н Цацаров. Няма повече да го чакам тоя! Час по-скоро трябва всички да го видят какъв е и да се озове там, където му е мястото“, заяви Стоичков след нулевото равенството на Литекс срещу Черноморец.

„Всички документи са почти готови. Трябва отново да се видя с моите адвокати. Наистина трябва в най-скоро време да се озове там, където му е мястото. Щом не уважаваш футболистите, треньорите, институции… Днес се закрива първенството, а той си е грабнал чукалата и ми отишъл в Англия при УЕФА, където не го броят за жив. Да гледал финала за Шампионската лига. Трябва тотална промяна. Даже аз ще ги изритам! Левачката ми е още здрава, държи.

Всичките тези мишки и въшки, които се занимават с футбола, ще ги изритам! Те 20 години са били мишки и изобщо не могат да ме притеснят. Колко съм се уплашил, вижте ме само“, заяви Стоичков.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук