16.5 C
Бургас
четвъртък, май 9, 2024

Стойновски: В Бургас трябва да се раждат повече български деца

Кандидатът за кмет от Коалиция “Ваклин Стойновски за Бургас” заяви днес, че като бъдещ кмет, заедно с общинските съветници от коалицията ще предложи
всяка бургаска жена, която и предстои да роди да получава 2000 лв. помощ от общинския бюджет.

Условието за тази помощ ще бъде ако и е първо дете, майката да има навършени 20 години. Стойновски предлага  сега да се стимулират финансово младите български семейства, за да не бъдем след години малцинство.

 Според Стойновски събитията в Катуница и протестите в цялата страна са извадили на показ един проблем, който всички знаят, но си мълчат.

Стойновски обяви днес и инициатива, насочени срещу купуването на гласове на предстоящите местни избори. Той е подготвил цветни брошури, които ще бъдат разпространени по домовете в Бургас.

 В тях има призив гражданите да не си продават гласа. В тях е обяснено, че в тъмната стаичка никой не може да види, кой за кого е гласувал. “Ако сте в нужда вземете парите на брокерите на гласове, но гласувайте по съвест, призова Стойновски.

Самият той е входирал жалба до полицията, Районната прокуратура и Общинската избирателна комисия, за това че в обаждане на личния
му телефон му е предлагано купуване на гласове за неговата коалиция.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук