13.8 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Стоян Апостолов „Горда България”: Подписвам декларация, че ще работя за Бургас

Водачът на листата на Коалиция „Горда България” за Бургаски регион Стоян Апостолов подписа днес Декларация , с която кандидатите за депутати се задължават да спазват и защитават определени правила и принципи, ако влязат в парламента. Освен посочените 7 точки Апостолов заяви, че добавя още един много важен параграф.

Принципите зад които застават кандидатите за депутати от „Горда България” са патриотизъм, прагматизъм и правила. Те се задължават също да защитават програмата на коалицията- „Младост и мъдрост”, подготвена от екип от специалисти, начело с проф. Боян Дуранкев.

От „Горда България” искат възмездие за грабителите в периода на прехода, правила за прозрачен бизнес, равни шансове на младите до образование и кариера, грижа за децата и хората с увреждания, подкрепа за социално слабите, опора за пенсионерите и възрастните.

Вторият в листата за Бургас и гл. секретар на ГОРД Слави Георгиев заяви, че няма такъв прецедент в света партия, свалена от улицата да иска отново да бъде на власт. Той добави, че по-страшна от икономическата криза е само моралната, а в учебниците по демокрация ще останат живите факли на България.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук