14.3 C
Бургас
петък, април 19, 2024

Страшна драма на „Корал“: Тенис легендата Мануела Малеева се оплака от държавна репресия /ВИДЕО/

Тенис легендата Мануела Малеева обвини вътрешното министерство в оказване на натиск, който по нейните думи цели дискредитиране на защитниците на плаж „Корал”. Повод за изказването на спортистката стана полицейска акция в къмпинга, която да пресече евентуалната употреба и разпространение на наркотични вещества.

Малеева се почувствала засегната и от отношението на министъра на туризма Николина Ангелкова, която направи проверка на Корал след десетки сигнали за незаконни каравани и палатки в държавни и частни терени, някои които – снабдени с ток и вода, незаконно.

От МВР отговориха на тенис легендата. Според директора на бургаската полиция ст. комисар Калоян Калоянов, проверката била рутинна. „Само преди месец там е било открито сериозно количество наркотици“, допълни той.

Ангелкова също коментира твърденията на Малеева, като заяви, че проверки се правят навсякъде и постоянно. По рано днес от Сдружение Да запазим Корал поискаха оставката на министър Ангелкова – мотивът, по Черноморието имало хиляди проблеми, а тя проверявала за незаконни палатки.

Оттам попитаха Ангелкова – защо от Резово до Приморско има само две линейки – въпрос, който явно ще остане без отговор, тъй като не попада в ресора на Николина Ангелкова. В същото време стана ясно, че част от палатките и караваните на Корал се намират в държавни имоти, за което никой не плаща. Установени са незаконни партиди за ток и вода. Тепърва ще се установява и дали стотиците палатки на плажа са върху дюни.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук