11 C
Бургас
четвъртък, май 16, 2024

Стрелба пред Механото

19-годишен стрелял с пистолет пред Механото, съобщиха от полицията. Младежът не издържал психически на радостта от завършването и решил да постреля по време на изпращането от скъпото школо. Униформените, които съблюдавали за спазването на реда по време на празника, иззели оръжието. Момчето, което е от Поморие, е задържано. 

пистолет

По данни на полицията, той е стрелял с газов пистолет „Екол“. Няма данни дали оръжието е законно притежавано. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

пред главния вход на ПГМЕЕ- Бургас служители  при Второ РУ- Бургас  по време на охрана на мероприятие във връзка с абитуриентските балове забелязват лице от мъжки пол да произвежда изстрели във въздуха. Незабавно са предприети действия и е установен 19- годишния П.Л. от   гр.Поморие. Оръжието е иззето, а лицето отведено във Второ РУ – Бургас. Същият е задържан. При извършените процесуално- следствени действия  е установено , че оръжето е газов  пистолет марка „Екол“ с 1 бр.пълнител към него в едно с 1бр.боеприпас.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук