14.9 C
Бургас
петък, май 3, 2024

Строители начело със зам.-кмет ритат благотворително за празника си

Строители от цял Бургас, обединени от ресорния заместник-кмет инж. Костадин Марков, ще ритат благотворително навръх празника си. Тази събота, 27 октомври, ден след Деня на строителя – Димитровден, бургаски строителни фирми задружно организират благотворителен футболен турнир. Идеята е на Костадин Марков, който е запален футболист, радетел на местния футбол и често може да бъде видян на спортните игрища в града.

В турнира ще вземат участие всички строителни фирми от Бургас, които подадат заявка за участие до четвъртък, 25 октомври. Покана е изпратена и до Камарата на строителите в града. Жребият за отборите ще се тегли в петък, а в събота на най-модерното игрище в града – в комплекс „Зорница”, играчите ще дадат старт на невиждано досега строително-футболно шоу.

 „Искаме да направим хубав спортен празник, а този турнир да даде началото на една добра традиция – да се събираме така на всеки Ден на строителя занапред. Турнирът е с благотворителна цел, а парите ще отидат за подпомагане на детския футбол в Бургас”, обясни зам.-кметът по строителството инж. Костадин Марков.

Засега в турнира са заявили участие пет отбора на строителни фирми. С тях ще играят и бивши и настоящи футболни легенди, водени от звездата на „Нефтохимик” Милен Георгиев.  Футболната част ще бъде съпътствана и от шоу-програма с коментари на живо. Началните часове на срещите ще се уточнят допълнително.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук