14.3 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Студент почина в хотел, може да е от анаболи с алкохол (Обзор)

22-годишният Раид Ала Хасун ел Шемери, студент по кинезитерапия в НСА, е открит мъртъв в благоевградския хотел „Луксор“. Момчето е от арабски поризход, но е родено в Бургас. Пристигнал в четвъртък на гости на сина на собственика на хотела Недялко Левунлиев – Любомир. Вечеряли с компания в ресторанта и изпили по няколко чаши вино.

Около 12,30 ч днес Любомир позвънил на Раид. Не му вдигнал и се качил до стаята. Тя била заключена отвътре. Тогава се обадил на тел. 112. Полицаи и екип на спешния център открили младежа мъртъв в леглото без следи от насилие. Имало повръщано и опаковки от анаболи.

„Полицаи ме извикаха като поемно лице. Гледката беше потресаваща. Тялото беше посиняло. Намериха телефон, опаковки от хапчета и шише вода. Изпаднах в шок“, разказа съсед. Чака се аутопсия. Възможно е да е повърнал в съня си и да се е задушил или смъртта да е настъпила от комбинация на алкохол с анаболи.

„Пътувам към Благоевград. Не съм бил там, когато е станала трагедията“, каза Недялко Левунлиев. Мъжът е съдружник в един от големите винпроми в региона. На 16 януари т.г. две жени от персонала на хотела влязоха в болница, след като синът Любомир ги почерпил с кекс. Предната вечер имал гости и останало от сладкиша. Жените хапнали и получили халюцинации и прилошаване. Бяха приети в болница със съмнения, че са яли т.нар. весели кексчета с хашиш.

24chasa.bg

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук