17.1 C
Бургас
неделя, май 5, 2024

Стягат редиците за първия учебен ден в Поморие, първолаците с 58 повече

Кметът на Поморие Иван Алексиев се срещна с директорите на всички училища на територията на общината дни преди началото на новата учебна година. По време на разискваниято по повод осигуряване на нормално протичане на учебния процес стана ясно, че сградния фонд на всички училищата на територията на общината е в добро състояние.

                               *Първи учебен ден за 323 ученика от община Поморие

До началото на учебната година предстои с общински средства да бъде завършен ремонтът на компютърния кабинет в училище „Иван Вазов” в Поморие, където се обучават децата от 1-ви до 3-ти клас.

Учители са поставили и въпросът за разширение на материално-техническата база на ОУ „Христо Ботев”; за физкултурните салони на училищата в гр. Каблешково и в с. Гълъбец, както и за изграждане на нови спортни площадки към школата.

В община Поморие има общо 12 общински училища. През 2013/2014 учебна година първолаците в Поморие ще са 323-ма, с 58 повече от миналата година. Кметът Иван Алексиев призова директорите да създадат организация за почистване на училищните дворове преди началото на учебната година.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук