13.8 C
Бургас
неделя, април 28, 2024

Съветниците от ГЕРБ се разграничиха от ругатните в общинския съвет

Общинските съветници от ГЕРБ-Бургас, излязоха с декларация, в която категорично се разграничават от недопустимото държание на част от съветниците от други политически формации.

Ругатни, нецензурни думи и изказвания от трибуната, с микрофон на партийна кабелна телевизия, са обидни за всички бургазлии, които са станали свидетели на последното заседание на местния парламент, се казва в декларацията.

„Имиджът на институцията Общински съвет се потъпква системно от местни политици с провалени амбиции на парламентарни избори до този момент. Нереализирани кандидат-депутати от други партии в момента използват трибуната на Съвета за уродлива и отчаяна предизборна кампания.

Същите тези колеги или не са входирали нито една полезна за града докладна записка или правят всичко възможно да саботират полезните решения за Най-добрия град за живеене в България.

Ние, общинските съветници от ПП ГЕРБ-Бургас, сме избрани от нашите съграждани за да работим за развитието на града. Разбираме, че на определени съветници от НФСБ и СЕК не им харесват резултатите, които постигаме. Това е и причината за тяхната агресия в местния парламент. Въпреки това ги призоваваме да се опитат да влязат в добрия тон, подхождащ за институцията Общински съвет, защото ако не уважават себе си, то поне покажат респект към бургазлии“, се посочва в декларацията.

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук