11.1 C
Бургас
неделя, май 5, 2024

Съдът даде възможност подсъдим за грабеж да възстанови щети

Окръжен съд – Бургас даде възможност на Румен Темелков да възстанови имуществените щети, причинени с престъплението, за което е подсъдим и отложи образуваното срещу него наказателно дело за 28.07.2014 година. Съдът уважи молбата на защитника му да не се дава ход на процеса днес, а да се предостави на подсъдимия възможност да върне отнетото с деянието му. След това той има възможност и би искал да сключи споразумение с прокуратурата за приключване на делото му.

Съдебна палата Бургас

Процесуалният представител на пострадалото юридическо лице не се противопостави на това предложение. Адвокатът му заяви намерение да бъдат конституирани като граждански ищец по делото.

Темелков е подсъдим за това, че 24.10.2012 год., около 15.30 ч. в гр. Бургас, от кабинет в сградата на кооперация, като помагач, в съучастие с неустановено по делото лице, чрез използване на личния си автомобил – марка „БМВ“, подсигурил отдалечаването на неизвестния извършител от местопрестъплението и по този начин умишлено улеснил отнемането на чужди движими вещи – парична сума в размер на 2008,01 лв., собственост на кооперацията с намерение противозаконно да бъдат присвоени от неизвестния извършител, който употребил за това сила и заплашване, като деянието е извършено при условията на опасен рецидив.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук