12.6 C
Бургас
понеделник, май 20, 2024

Съпругата на кандидат- кмета на СДС в Айтос, участник в катастрофа с жертва

Съпругата на кандидат- кмета на СДС за Айтос Стоян Колев- Йоанна Колева е шофирала „Мерцедес“-а, който вчера се блъсна в друг „Мерцедес“ на разклона за Българово. Шофьорът Димитър Величков от Камено загина на място, съпругата му е в болницата в кома, а 7-годишната им внучка е с фрактура на лява ключица. Жената на собственика на верига магазини „Перла“ е пътувала от Бургас за Айтос, където верига „Перла“ има магазини.

katastrofa30.jpgЗа катастрофата тя разказала, че шофьорът на другия „Мерцедес“ дълго се колебаел каква маневра да предприеме. „Той излиза от Българово на пътя Айтос – Бургас. Първо е спрял, после тръгнал пак, явно за да не го блъснат колите от Айтос за Бургас. Предприел е рискова маневра“, каза Стоян Колев.

Мерцедесът на Димитър Величков внезапно изскочил пред колата на Йоанна Колева. Макар и да карала бавно, тя не успяла да спре и се блъснала в страничните врати на другия автомобил. „Измереният спирачен път е 6 метра, т.е. тя е карала към този момент с не повече от 40 км“, обясни Колев.

Дошлият на мястото полицейски екип е установил, че причината за катастрофата е внезапното изскачане на пътя на другата кола. Йоанна Колева е шофьор от 1990-та година. „Няма нито отнети точки, нито някога са й съставяли акт“, обясни Стоян Колев.

Йоанна не е наранена, но е силно упл%D

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук