16.5 C
Бургас
събота, май 18, 2024

Състезателите на „Кан Крум – Бургас” се наредиха

Едно първо, две втори и две трети места завоюваха състезателите на Kлуб по конен спорт „Кан Крум – Бургас” по време на кръг от Националният турнир по конен спорт – прескачане на препятствия.

Състезанието се проведе на 26 и 27 май в Конна база „Ген. Крум Лекарски” в Божурище, а участие в него взеха състезателите на „Кан Крум – Бургас” Сияна Базотева и Пламен Радославов, които в различните етапи се сътезаваха с конете Никита, Галеник и Мона Лиза. Те участваха в 9 паркура (надскачания), от които завоюваха 1 първо, 2 втори и 2 трети места.

„Паркури на европейско ниво и голям състезателски интерес бяха отличителните белези на това състезание, а представителите на „Кан Крум – Бургас” се представиха на ниво и отново доказаха, че конния спорт има почва в Бургас”, каза председателят на Kлуб по конен спорт „Кан Крум – Бургас” Георги Базотев.  Той допълни, че в момента състезателите на бургаският клуб са на лагер в конната база в Божурище, където се подготвят за участие в кръгове от Световната купа.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук