13.2 C
Бургас
четвъртък, май 2, 2024

Хотелиери и „Слънчев бряг АД“ заровиха томахавките- откриват заедно сезона на 6 юни

Официалното откриване на сезона в курорта Слънчев бряг ще бъде на 6 юни, съобщи председателят на УС  „Съюза на собствениците” Елена Иванова. Тази година ще има едно тържество след като от „Слънчев бряг”АД са пожелали откриването да стане съвместно с хотелиерите и Община Несебър. „Слънчев бряг е един и ние подхождаме конструктивно няма място за разединение”, каза Елена Иванова.

Общото откриване на сезона е стъпка към заравяне на томахавките дни след като от Държавното акционерно дружество „Слънчев бряг” обвиниха Съюза на собствениците, че се опитват да саботират сезона с призива таксита, рикши, доставчици и други контрагенти да не плащат такси на дружеството, докато не се подпише договорът за стопанисване на инфраструктурата от Община Несебър. „Ние настояваме проектодоговорът да стане факт до 30 май и още този сезон да бъде подписан. Не искаме следващото лято проблемите да се повторят”, заяви Елена Иванова.

Изпълнителният директор на „Слънчев бряг”АД Златко Димитров каза, че са разговаряли с Община Несебър докато се подпише договорът поддръжката на инфраструктурата да продължи да се извършва от акционерното дружество, за да не настъпи хаос по време на сезона.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук