21 C
Бургас
четвъртък, март 28, 2024

С атрактивен хепънинг Слънчев бряг дава старт на сезона

Атрактивен хепънинг открива сезона в Слънчев бряг тази година. На 07.06 /петък/ главната алея пред хотел „Кубан” ще събере стотици гости от административния и бизнес елит, дошли да станат част от традиционната церемония, с която всяка година започва лятото в най-големия курорт на България. Програмата, организирана от „Слънчев бряг” АД и бизнес асоциация „Слънчев бряг”, обещава да бъде вълнуваща както за официалните гости, така и за туристите в курорта. Празникът стартира от 20 часа с тържествен водосвет.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             на снимката: изпълнителният директор на „Слънчев бряг“АД Златко Димитров на откриването на сезона в Слънчев бряг през 2011г., когато шеф на държавното дружество беше все още Мария Михалева

Малко по-късно на сцената излизат огнените момичета от струнен квартет ИНТРО. Звездно присъствие ще отбележи и най-известното българско дръм-дуо Стунджи и Елица, които ще покажат как традиционният фолклор може да бъде смесен с модерно звучене и от това да се роди музика на световно ниво. За доброто настроение на присъстващите ще се погрижат и талантливите танцьори на денс студио „Дюн”. Музика, песни и танци ще се редуват на сцената и няма да оставят гостите да скучаят нито за минута.

 

С уникална заря, която ще запали небето над Слънчев бряг, ще бъде обявено началото на новия туристически сезон.  Ден преди това, на 6 юни, старт на сезона дават хотелиерите също с коктейл, съвместно с Община Несебър. Заради противоречия със „Съюза на собствениците“ в курорта ще има две отделни откривания на сезона- едно на хотелиерите и друго на държавното дружество“Слънчев бряг“, което стопанисва инфраструктурата.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук