11 C
Бургас
понеделник, май 6, 2024

С грандиозно шоу закриват сезона на северния плаж

С музикално-танцов спектакъл на ансамбъл „Българе” и участие на тримата тенори „Уникалните гласове” ще бъде закрит летният сезон на Северния плаж в Бургас. Вокалното трио – Веселин Вачев, Борис Луков и Георги Петров ще изпълнят от репортоара си – класика, евъргрийни, руски романси, военни песни, латино, рокендрол.

Концертът ще бъде на 29 септември от 21.00 часа. Шоуто ще продължи близо два часа. Наемателят на ивицата Атанас Атанасов съобщи, че от 18.00 часа на 30 септември сезонът се счита официално за закрит. До тогава на ивицата ще работят 3 обходни двойки спасители.

Спасителите са в редуциран състав по преценка на Атанасов, имайки предвид наличните за първия есенен месец обективни обстоятелства – намалена посещаемост на плажа, приключване на ваканционния и отпускарския сезон. До последния ден на септември екипи ще продължават да чистят ивицата ежедневно. Следващите две седмици на разположение на плажуващите ще бъде медицинският пункт, реаномобил за спешни случаи, чадърите са безплатни.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук