13.8 C
Бургас
сряда, май 1, 2024

Танци от света – на няколко открити сцени тази вечер в Бургас

В последните дни Бургас е пъстра палитра от цветове, благодарение на колоритните участници във 45-тото издание на Международния фолклорен фестивал. Ако все още има някой, който не е посетил поне една от сцените на МФФ` 2017, трябва да знае, че днес /24 август/ е предпоследният ден, в който може да запълни този пропуск и да види атрактивните представители на страните-участници във фолклорния фестивал в Бургас.

Днес и утре концерти на открити сцени от 18:30 часа ще имат съставите на Грузия и Полша в к-с „Меден рудник“. На открита сцена „Охлюва“ може да видите танците на Гърция и Германия, а пред Община Бургас ще се изявят съставите на Русия и Румъния. Пред Експо център „Флора“ ще танцува съставът на Сърбия, а в парк „Изгрев“ ще видите атрактивните участници от Судан.

От 19:00 часа пред Летния театър ще започне изявата на ансамбъла за изворен фолклор при народно читалище „Просвета – 1929 г.“ – с. Люляково, а от 20:00 часа на сцената на Летен театър ще се изявят съставите на Словакия, Индия и България. В петък /25 август/ от 20:00 часа на сцената на Летен театър ще бъде официалното закриване на 45-ия Международен фолклорен фестивал със спектакъл, в който ще се включат всички гостуващи състави.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук