14.9 C
Бургас
неделя, май 19, 2024

Татяна Байкушева събра фаровете по морето в изложба

Фоторепортерът Татяна Байкушева открива изложба „Кулите на светлината”. На 5 ноември от 18.00 ч., в Изложбената зала на Бургаска библиотека на бул. “Булаир” №10 в Бургас, ще бъдат експонирани фотоси, показващи морските фарове по Южното Черноморие. Maslen_nos_farСнимани са фаровете на нос Емине, край Поморие, на остров „Света Анастасия“, на Бургаското Пристанище, на остров „Свети Иван“, в Приморско, Царево, на нос „Маслен нос“, в Ахтопол и старата фарова кула в Несебър.

Снимките са подготвени за печат и отпечатани от студио за фотографски печат „Естетик студио“ – Бургас. Събитието е част от проекта „Морски фарове по Южното Черноморие“, който включва също реализиране на поредица от репортажи, представящи морските фарове и хората, които се грижат за поддръжката на специализираните морски навигационни съоръжения.

Изложбата ще бъде експонирана до края на месец ноември. Тя се реализира със съдействието на Пристанище Бургас, вестник „Черноморски фар“, Хидрографски район – Бургас към Военноморските сили на Република България и сайт Черноморие БГ.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук