13.8 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Телата на тримата затрупани във Варна са открити

Телата на тримата работници, които бяха в неизвестност след срутването на хотел „Вероника” в к.к Слънчев ден край Варна, са открити в района на сутеренно помещение. Това съобщи пред „Фокус” главен инспектор Тихомир Тотев, началник на служба „Пожарна безопасност и защита на населението” във Варна.

Той посочи, че първото тяло е отрито около 19.50 часа снощи, около 21.30 часа е намерено и второто тяло. В 0.10 часа е открито тялото и на последния издирван. След съответните процедури операцията е прекратена в 01.30 часа.

По думите на инспектор Тотев, спасителната операция е преминала по предварителен план, екипите са били в готовност да работят без прекъсване. Очакванията са били около обяд днес да е претърсен целият район, където е имало срутване. Работили са два багера, осем души от службата, както и трима – четирима души от общинския щаб за защита при бедствия. На място е имало дежурна линейка, както и полицейски и следствени органи.

Възстановена е готовността на участвалите в спасителната акция екипи на пожарната служба. В момента продължават процесуално-следствени действия за изясняване на причините, довели до трагедията.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук