13.8 C
Бургас
неделя, април 28, 2024

Тийнейджърка в кома, след като я удари влак

товарен влакМомичето е на видима възраст 15-16 години, самоличността й се изяснява от полицията.

Инцидентът е станал на 20-ина метра от жп прелеза до Кооперативния пазар в Русе. Сигналът е подаден от машиниста на влака, който е идвал от Варна към Гара Разпределителна, около 13.30 ч. По думите му момичето е изскочило внезапно от храстите и композицията го е ударила. Мястото не е обозначено за преминаване през жп линията.

Според хората, живеещи около жп линията, не е изключено да става дума за самоубийство. Някои от тях са споделили, че момичето е имало проблеми в семейството. Когато е дошла линейката, то все още е било живо, но черепът му е бил натрошен.

Полицията изяснява причините за случилото се.

Хората коментират, че районът е много опасен, тъй като на жп линията, която е в широкия център, стават много инциденти. Част от тях са самоубийства, но не липсват и смъртни случаи заради пресичането на линията. Тя свързва квартал „Родина“ с центъра и тъй като няма добре уреден градски транспорт, хората предпочитат да я пресичат, за да стигнат до автобусната спирка. Последният трагичен случай бе преди година, когато 24-годишна жена бе блъсната от влак и загина, докато е пресичала в мъглата на път за работа. /24 часа/

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук