13.2 C
Бургас
вторник, април 30, 2024

Тома Талепов – Айляка след участието си във „Фермата“: Горд съм, че съм бургазлия

Влязох във „Фермата“, за да се забавлявам. Не съжалявам. Горд съм, че съм бургазлия и че имам подкрепата на своя град. Това каза пред “Zonaburgas” Тома Талепов – Айляка, който беше един от първите, които напуснаха риалитито. Бургазлията беше един от най-атрактивните участници в шоуто, но си тръгна след като загуби оспорван дуел на полеви условия срещу ексцентричният ерген Яни от с. Козле.

„Надцених се. Не знаех, че ще трябва да се дърпам с Яни, който е много добре подготвен физически. Аз нямах по-специална подготовка преди предаването. Така или иначе това беше уникално приключение за мен“, каза Айляка.

томата айляка

 

Талепов се похвали и със срещата си с премиера Бойко Борисов, с който се здрависали преди първото му телевизионно участие след излизането му от „Фермата“. „Дойде, стисна ми ръката. Пожела ми успех. Респект, голям мъж“, разказа Тома и допълни:

„Всички са настроени много позитивно към мен. Срещнах се с много хора след участието си във формата. Това за мен означава, че съм победител. В шоуто се запознах се с 19 различни човека – това беше най-хубавото. Всички са уникални. Едно такова място може да ти даде възможност да разбереш, че някои неща в живота, с които сме свикнали, са не толкова важни.“

Айляка допълни, че не съжалява за участието си в хитовото риалити. А майка му е най-големия му фен.“Тя казва, че никога през живота си не ме е виждала толкова спокоен. Очаквах негативни коментари. Знаете какъв в град живеем“, сподели Тома Талепов.

 

Казва, че във „Фермата“ е открил нови и добри приятели. „Станахме близки. И с Гешо, и със Станислав. С Каролев, също – тази бабичка мърмореща“, каза Тома.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук