12.6 C
Бургас
петък, май 3, 2024

Томбола и стипендия за Деня на енергетика от „Топлофикация Бургас”

 Последователна в традициите и тази година по случай Деня на енергетика „Топлофикация Бургас“ се обръща към своите клиенти, защото техният комфорт и удовлетворение са смисълът на нейната работа. За трима от коректните абонати на дружеството топлата вода през месец юни ще е безплатна. Топлофикация се стреми да стимулира изрядните си платци, затова превърна в традиция опрощаването на техни месечни сметки. Четвърта поредна година на случаен принцип измежду 17 200 лоялни клиенти публично бе изтеглен жребий и бяха определени щастливците от Бургас: Събина Савова, ул. „Поп Грую“ бл. 70, Маргарита Войкова, к-с „Славейков“ бл.11 и Иван Тодоров, к-с „Лазур“, бл. 33.

Жребият изтегли ученикът от Професионална гимназия по механоелектроника и електротехника Пламен Величков. Бъдещият дванадесетокласник ще получи стипендия от дружеството за учебната 2011 – 2012 г. Избран е за стипендиант не само заради високите си успехи в училище, а и  заради престижното представяне в общински и национални олимпиади по физика и математика. Пламен е от Айтос, желае да продължи образованието си в Техническия университет в София, а стипендията ще му помогне и в подготовката за кандидатстване.  Интересува се от възможностите, които бургаското топлофикационно дружество дава на младите специалисти. Всъщност той вече е бил и директор, макар и за един ден по време на инициативата „Мениджър за един ден“ .

Бургаската топлофикация превърна в традиция финансовото подпомагане на талантливи деца с идеята те да могат да развият по-задълбочено своите интереси.  Дружеството отпуска стипендии на отлични ученици от бургаската гимназия по механоелектроника  вече четвърта поредна година.  „Помогнахте ми да покрия разходите за транспорт и учебници,  затова съм изключително признателен на „Топлофикация Бургас“, пише в благодарственото си писмо миналогодишният стипендиант и вече кандидатстудент Йордан Манев.

„Топлофикация Бургас“ е дружеството, което осигурява топлина и уют на хиляди бургаски домове. Да оправдаят очакванията на клиентите е водещ мотив за  хората, работещи там. Трима от тях получиха особено отличие за стриктно изпълнение на служебните си задължения по повод професионалния си  празник. img_9934.jpgimg_9941.jpg

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук