12.6 C
Бургас
понеделник, май 20, 2024

Александър Томов: Убедени сме, че ще участваме в бъдещето управление на Бургас

Убедени сме, че ще участваме в бъдещото управление на Бургас. Това заяви днес в морския град лидерът на „Българска социалдемокрация“ Александър Томов. След 19 години в опозиция партията смело и със самочувствие се връща във властта и ще участва на предстоящите местни избори.

„Очакваме във всички 13 общини да имаме листи за общински съветници, а в 11 от тях и кандидати за кметове. Не сме взели решение за изборите в Бургас дали ще подкрепим кандидатурата на Димитър Николов за кмет, но не крия симпатиите си към някои политики и добри решения за града. Не  е изключена и вероятността за собствена кандидатура или такава на широка коалиция. От 111 населени места в региона, поне в 50-60 ще имаме кандидати за кметове за предсоящите избори , без Руенско. Ще насочим усилия към малките градчета и селата“, обяви Томов.

Александър Томов връчи днес официално пълномощно на областния председател на партията Петко Иванов. Иванов обяви, че ще разчитат на широко обединение на ляво мислещите хора и в бъдещите листи ще влязат личности, които не са участвали активно до сега в политическия живот в региона.

Александър Томов каза още днес, че за сега няма намерение да се кандидатира за президент, въпреки че името му е предложено от някои от партийните структури в страната.

Той определи ударите срещу него, като “ влияние на българската мафия върху най- горните етажи на властта“, но обяви, че  ще се постарае по време на предизборната кампания хората да разберат истината.

Томов каза още, че не одобрява сегашната политика на ниски доходи и е за категорични реформи в здравеопазването..

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук