11.5 C
Бургас
неделя, май 5, 2024

„Топлофикация” пуска парното по желание

“Топлофикация Бургас” е готова да започне да пуска парното по желание на своите абонати. Заради временното понижение на температурите през последните дни от топлофикационното дружество обявиха, че потребителите, които искат топлоподаването в жилищата им да започне още сега, трябва да представят в съответните районни бази молби и протокол, подписан от 2/3 от живущите в съответната сграда.

Топлофикация, Бургас, парно

От дружеството уведомяват, че официалният старт на отоплителния сезон в града наближава и затова е необходимо да бъдат преустановени всички ремонти по радиаторите и инсталациите на парното отопление. Вътрешните отоплителни инсталации на входовете трябва да бъдат запълнени.Запълването следва да се извършва при отворени радиатори и терморегулаторни винтили на всички отоплителни тела в апартамента. За да се избегнат наводнения и щети в жилищата на абонатите, парното ще бъде пуснато само в абонатните станции със запълнени отоплителни инсталации.

В случай, че бравите на абонатните станции са били сменяни през лятото, живущите трябва да предоставят ключове в районната база на „Топлофикация- Бургас”, за да осигурят достъп на нейните екипи.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук