12.6 C
Бургас
сряда, май 15, 2024

Топ треньори търсят млади футболни звезди в Бургас

Топ треньори на  футболния гранд „Реал Мадрид“ се оглеждат за перспективни млади звезди в кампуса на кралския клуб в Бургас, съобщават от общината.  Рафаел Наварате, Хайме Паломино и Александър Дюлгеров от „Реал Мадрид“ подготвят младите надежди и след края на смените в кампуса най-талантливите имат реален шанс да бъдат поканени за проби в клуба на Кристиано Роналдо.

Първите 45 момчета, завършили обучителния курс, ще получат дипломите си на официална церемония в събота в 11.00 часа. Първият за  Източна Европа летен лагер на Фондация „Реал Мадрид“ ще продължи и през август и септември. В него могат да се включат момчета и момичета от 7 до 17 години .

В дневната им програма са включени двуразови тренировки и специални занимания. Спортният лагер е място, където децата могат да открият нови приятели, да научат нови неща, да развият двигателни качества и технически умения. Всеки участник ще има възможността да покаже най-доброто от себе си, да бъде съпричастен и да се потопи в атмосферата на “Реал Мадрид”.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук