15.1 C
Бургас
четвъртък, март 28, 2024

Тракийското дружество „Слав Мерджанов” благодари на депутата Снежина Маджарова за оказана помощ

Представители на Тракийско дружество „Слав Мерджанов”-Карнобат посетиха приемния ден на народния представител от ГЕРБ Снежина Маджарова за да изкажат благодарност за отпуснатите средства от субсидията на партията, с които беше платен транспорта за изява на фолклорната група към дружеството до село Сладун, община Свиленград.

Madjarova

През март г.г. членове на „Слав Мерджанов” се срещнаха с Маджарова и представиха творчеството на състава. Тогава те споделиха, че имат финансови проблеми, които осуетяват участието на певческата група в известния фестивал на територията на Свиленград. Народният представител пое ангажимент да проведе разговор по темата с цялата група депутати от бургаската структура на партията.

Дни по-късно на тракийците беше дадена възможност, за пореден път, да се изявят на националния фолклорен фестивал „С песните на Кичка Савова“. Местната фолклорна група участва с три песни и се върна с бронзов медал за третото място.

„Изключително благодарни сме на народните представители от ГЕРБ-Бургас и специално на г-жа Снежина Маджарова за осигурените средства. За пореден път депутатите ни подкрепиха и доказаха, че можем да разчитаме на тяхната помощ”, сподели председателят на тракийското дружество Милка Ковачева.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук