12.1 C
Бургас
вторник, април 23, 2024

Транс музика и хаус парти вдигат във въздуха публиката на Какао бийч

Култовият клуб Какао бийч на южния плаж в Слънчев бряг посреща на 8 август, за ексклузивно участие римската ъндъргранд сензация AnGy KoRe. Прогресиращата италианска звезда има издадени над 400 парчета за 4 години и най-вече незабравимо поведение зад пулта. Заедно с него в сряда на огромна сцена ще се изявят Balthazar & JackRock, DJ X и Dennis Smile. Партито на Какао продължава на 9 август с първо гостуване у нас за бразилецът Marcos Carnaval. Той е един от най – известните диджеи в Бразилия. Продуцира, свири, участва в компилации, прави музика за много филми и има издадени 6 солови албума. Без всякакво съмнение той ще вдигне публиката във въздуха с музиката си, а тя ще го помни дълго след гостуването му в Слънчев бряг.

10 август ще остане в историята като транс събитието на годината с един от основоположниците на стила – Chicane, един от най-успешните диджеи и продуценти – Andy Moor и най-новите транс звезди Aly&Fila. Chicane отдавна имат своето заслужено място на алеята на славата. 14 години след като в радио ефира за първи път излиза “God of the Ibiza Anthem” те са отдавна известни сред милионите почитатели на транс музиката в цял свят. На 26 ти юли тази година излиза официално последният им студиен албум озаглавен “GIANTS”. Номинираният за Грами Andy Moore e разтърстващ диджей и продуцент.Днес на 31 години Andy вече се смята за една от най-влиятелните фигури на съвременната музикална сцена.

Едно от най-жадуваните хаус партита на сезона е на Ellectrica. Зад пулта на 11 август ще застанат доказано добрите имена, легендите: STEVE LAWLER, CHUS & CEBALLOS и младият талант PIRUPA. Английската суперзвезда STEVE LAWLER, талантливите испански продуценти CHUS & CEBALLOS и нашумялият италиански диджей PIRUPA ще взривят българския дансинг със завладяващи звуци с прецизни технически умения и едно незабравимо парти.

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук