13.2 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Треньорки по плуване си скубаха косите в Бургас

48-годишната треньорка по плуване към Младежкия дом в Бургас Люба Панайотова от ПК „Черноморец“ е подала сигнал в полицията за възникнал скандал с нейната 37- годишна колежка Хариета Гарибян, от конкурентния клуб „Метропол“. В офис помещенията, по-младата плувкиня нападнала треньорката, като й скубала косата, ритала я по цялото тяло и заплашвала със саморазправа нея и сина й, чрез заливане с киселина. Причината за скандала е реплика на Люба към Хариета, че мъжът й е селянин. По случая е образувано досъдебно производство. 

                          снимка: в-к „Десант“- треньорката Люба Панайотова за пореден път се забърква в скандал

 

Припомняме, че през 2010 година Министерството на младежта и спорта и Българската федерация по плувни спортове се зае да разследва сигнал от родителите на  13-годишно дете, че е било бито от   треньорката от ПК „Черноморец” Люба Панайотова.

През 2009 г. пък Бургаският окръжен съд осъди треньорката- побойничка с 3000 лв. глоба, затова че преби с дъска 12-годишната Деница Русева по време на тренировки.

Мненията за треньорката са разделени на две. За едни тя е чудесен треньор, за други родители методите и на работа са доста груби и тя прилага силови методи.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук