20.4 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Треньорският щаб на Нефтохимик подаде оставка

Старши треньорът на „Нефтохимик” Антон Спасов и неговият помощник Станимир Димитров са подали оставка след срамната загуба от „Левски” , разбра zonaburgas.bg.  На стадион „Георги Аспарухов” нафтата отнесе 6 гола и записа 6-та поредна загуба в първенството. Все още няма официално потвърждение от ръководството на клуба, а изпълнителният директор на Нефтохимик Костадин Джамбазов не си вдига телефона.

на снимката : Антон Спасов-ст.треньор на „Нефтохимик“

Фенове обаче коментират, че отборът е смачкан психически след серията от загуби.

На официалния сайт на „Нефтохимик“ се съобщава, че на свое заседание днес  ръководството на ПФК „Нефтохимик 1962” е приело  депозираните оставки на старши треньора на тима Антон Спасов и неговия помощник Станимир Димитров.

на снимката : изпълнителният директор на Нефтохимик Костадин Джамбазов и ст.треньорът Антон Спасов преди тренировка на „Нефнохимик“

В момента ИД на клуба Костадин Джамбазов водил разговори с български специалисти, които да застанат начело на отбора на Нефтохимик.

Очаква се в най-кратки срокове да бъде обявено името на новия старши треньор на отбора и щабът, с който той ще започне работа.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук