9.9 C
Бургас
петък, май 3, 2024

Трите нови „акули” позираха със синята фланелка

Трите нови попълнения на „акулите” Пламен Димов, Димитър Телкийски и Преслав Йорданов позираха за снимка с фланелката на „Черноморец-Бургас”. И тримата тренират от вчера на пълни обороти с новите си съотнорници и заявиха пред клубния сайт, че ще дадат всичко от себе си за доброто представяне на Черноморец-Бургас през този полусезон. 

Стана ясна и програмата на черноморци по време на зимната пауза. До момнета отборът на „Черноморец-Бургас” е договорил 8 контролни срещи, както и два подготвителни лагера. Първата контрола е на 18-ти януари, като съперник на „акулите” е тимът на „Созопол”. Следват – на 25-ти със „Спартак” Варна и на 28-ми с „Черно море”. И трите проверки са от 14:30 часа и ще се изграят на кампуса „гнездо на акули”. На 31-ви е предвиден спаринг с отбора на „Светкавица” отново на кампуса. Единствената среща, която засега ще се играе извън Бургас е с „Ботев” Пловдив. Тя е уговорена за 3-ти февруари в Ямбол. Последните три контроли до момента са на 4-ти, 8-ми и 11-ти февруари, съответно с отборите на „Несебър”, „Сливен”и „Добруджа”. И трите са от 14:00 часа на кампуса.

Подготовката на „акулите” ще включва и два лагера, които тази година ще се проведат в домашни условия. Първият започва от 8-ми до 25-ти януеари, а втория – от 30-ти януари до 11-ти февруари. И двата ще се състоят в Поморие.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук